15 de maig 2009

ITÀLIA 1989: expectatives sexuals als 17 anys


Amics,
a continuació vos presente el primer article d'una sèrie restrospectiva que volem editar per tal de recuperar l'essència dels incis de 'La Tendror'. Només es tracta de fer memòria, recordar com va començar tot i fartar-nos de riure amb els caretos i les pintes que presentàvem en l'època de l'institut. La primera de les publicacions està dedicada al viatge de final de curs (3er de BUP, anys 88-89) que, alguns de nosaltres (Natx, Pep i jo mateix) vàrem fer a la Itàlia del clàssics. Així doncs, comencem amb el 1er capítol:

Situem-nos: any 1989, mes d'abril, ens n'anem a Itàlia. Mitjà de transport: autobús. Composició del passatge: 6 ó 7 alumnes (mascles), unes 20 alumnes (femelles) i digem-ne que uns 10 passatgers d'altres tipus (pares i mares del Natx, professors, conductors i demés). Evidentment i tal i com es dedueix per la proporció entre xics/xiques (1 a 3) les notres espectatives sexuals eren, raonablement, prou elevades. Si a tot açò posem que un de nosaltres era el mai ben ponderat Cabanes (àlies 'burro volando'), el ratio i les possibilitats de sexe augmentaven considerablement. Per a una millor comprensió lectora, anem a incloure ací una classificació ponderada del que, en aquella època, enteniem per expectatives sexuals:
  • Cauta aproximació a la presa, dirigim la paraula i ens contesta. Finalment, ens retirem vergonyosos i contem als amics la nostra proesa = 1 punt sexual
  • La presa ja ens parla, ens tornem a aproximar i, aquesta vegada, fins i tot gosem (pronunciant alguna frase estúpida que no ve al cas) agafar-la del muscle o posar-li la mà a l'esquena = 2 punts sexuals
  • Innocent besada a la galta = 3 punts sexuals
  • Fugaç fregament (per a nosaltres intencionat, per a elles casual) de mamella/es. La durada del fregament i la posterior descripció als amics feia oscil·lar la puntuació entre = 4 - 5 punts sexuals
  • Palmadeta al cul = 5 punts sexuals
  • Morreig amb tota regla = 10 punts sexuals
  • Morreig i repàs de mamelles i cul per damunt de la roba = 20 punts sexuals
  • Morreig i repàs de mamelles i cul per baix de la roba = 50 punts sexuals
  • Actes deshonestos menors i posterior ús del sacrament de la confessió = 100 punts sexuals
  • Follar = sense puntuació establerta, era un acte miraculós, al menys al mateix nivell que laparició del Sant Jordi Matamoros (i vos recorde que per a conmemorar aquest fet fa molts anys que celebrem les festes de moros i cristians...)
Un cop aclarit aquest punt, crec recordar que, al menys les meves expectatives no anaven més enllà d'obtenir entre els 10 i els 15 punts con a resultat final a les acaballes del viatge: eixa era la trista realitat de l'època i eixes eren les nostres esperances... Esperances cuantificades que, a la vista de les cares de la foto i sent realistes (ara me n'adone, 20 anys després!) resultaven inclús excessivament optimistes.

Fins ací per al capítol 1er de la retrospectiva. Espere noves aportacions (no només de Itàlia 89 sinò també de qualsevol altre viatge o activitat de 'La Tendror' (i ací entraria l'article de Marcos dedicat a 'El Guardián de la Noche') i segur que hi ha més 'imàgens curioses' que ens fan riure i recordar. La foto en qüestió (d'esquerra a dreta: Pau, Natx i Pep) va ser presa al terrat de l'hotel Beach Regency, en la preciosa ciutat francesa de Niza, a l'abril del 89.

** Nota aclaratòria: com ben bé em recorden els meus amics, resulta evident que la puntuació que esperava obtenir al viatge resultaria de la suma de diversos encontres de nivell 1, 2 o, al millor dels casos, 3. Mai no estic parlant d'aconseguir 5 ó 10 punts d'una sola tacada! Per cert, que finalment algú de nosaltres sí que picaria alt, i ben alt! Però això serà una nova entrega per capítols d'aquell inoblidable viatge a Itàlia.

3 comentaris:

  1. Dios!
    Trata de arrancar-lo
    La Mare que ens ha parit
    Que bo!
    Me pixe!

    ResponElimina
  2. Entenc que els 10/15 punts esperaves obtenir-los a base de repetir les dues primeres opcions amb vàries xicones (vos recorde: aproximació a la presa i frase estúpida).

    ResponElimina
  3. La foto, per supost, no té desperdici!!!
    Quin careto, Déu meu!!!

    ResponElimina