22 de maig 2009

ITÀLIA 1989: filosofia de vida


Hola amics,
a aquest 2on capítol de la retrospectiva per entregues dels viatge a Itàlia de 1989, vos tractaré de justificar el per qué va ser tant important per a la fundació de la 'Penya La Tendror'. Efectivament, si se'n recordeu, a aquell any gloriós de 1989 alguns dels futurs components de La Penya estàvem cursant 3er de BUP a l'institut 'Pare Eduard Vitòria'. Fou un any estrany donat que la classe estava formada per uns 20 alumnes que pujàvem de 2on i 10 alumnes que repetien 3er. Així doncs, si mal no recorde, el ratio d'alumnes nous per repetidors era de 2/1 i açò feia que tot el professorat tingués cert 'respecte' a l'hora de lidiar amb nosaltres. Les implicacions que aquests fets varen tenir en la fundació de la 'Penya La Tendror' foren les següents:
  1. Els repetidors repetixen per alguna cosa (bàsicament per la seva afició a l'oci en lloc de a l'estudi). Resultava que els repetidors eren simpàtics (per citar-ne d'alguns: Cabanes, a la foto, o el propi Gaiato, que després seria membre fundador de 'La Tendror'). Conseqüència directa: la simpatia dels repetidors arrastrava irremisiblement als no repetidors (nosaltres) cap a l'oci i ens allunyava de l'estudi.
  2. En una etapa de formació tant important com la dels 16-17 anys és on es construeixen les bases fonamentals de quefer diari. Diguem-ne que aprenem com viure o, tal i com apareix a qualsevol tractat barat de psicologia, forjem la nostra pròpia 'filosofia de vida' que ens acompanyarà per sempre i ens definirà com a presones. Tota aquesta teoria tant metafísica, en contacte amb els 10 repetidors es resumia en el següent:
  • De dilluns a divendres: Intitut --> buscar ties i classificar-les atenent, bàsicament i per aquest ordre, als següents conceptes: MAMELLES (volum, forma, tipus de sujectador i visibilitat de l'escot); CUL (només forma i volum ja que, desgraciadament, a aquella època no es duia el 'tanga'... o si?... algú m'ho podria confirmar?) i; CARA (de cares totes eren caríssimes! ;-)). Altres paràmetres com la simpatia o la capacitat de diàleg eren (i continuen sent) completament accessoris. La classificació de les ties estava encriptada (només nosaltres coneixiem les complicadíssimes claus) i es feia en termes d'orbitals químics (sp3p2, etc...) o (estúpidament, ara me n'adone) anteposant el prefix 'Bobi' a la característica que millor definia a la noia (exemple: la Bobi-guapeta, la Bobi-graciosa ... algú em pot fer memòria de si teniem una Bobi-mamelluda? i si era així: de qui es tractava?). I així TOT el puto dia, TOTA la puta setmana (quina canya, i no teniem espasmes cerebrals ni rés per l'estil, supose que perquè la major part de la sang no circulava pel cervell sinò més bé per altres músculs i teixits...).
  • Dissabte: Sense Institut --> tractàvem de puntuar les xicones classificades al llarg de la setmana amb el sistema explicat al capítol anterior (veure, ITÀLIA 1989: expectatives sexuals als 17 anys). Evidentment i com que açò resultava del tol il·lusori acabàvem seguint les recomanacions dels simpàtics repetidors, que per això ja tenien molta més experiència que nosaltres en aquests temes. Conseqüència directa: si la primera de les prioritats (xicones) era utòpica, passàvem sense massa miraments a la segona (oci), i ací és on prenien un paper molt més actiu els repetidors. De debò, gràcies per haver-nos descobert Batoi (el Mariu, el Hermanos Payá, el Pontet i tants altres), la Zona Alta (el Star) o la zona de Santa Rosa (el Permi o el Bahía, només per citar-ne d'alguns).
I d'aquesta manera, setmana rere setmana, és com va anar gestant-se la nostra filosofia de vida i, alhora, la nostra Penya La Tendror (ara me n'adone, totes dues esan intensament relacionades: no seriem qui som sense haver fet el que hem fet... visca La Penya!).
I... qué té tot açò a vore amb el viatge a Itàlia? Doncs realment ben poc, si no fora perquè ens permet recordar totes aquestes anècdotes i, el que resulta més important, em dóna peu a publicar al bloc unes fotos del viatge que no tenen desperdici!!!

(Dalt, d'esquerra a dreta i per aquest ordre: Pep, Pau, Cabanes i Natx a les runes romanes en ple centre de Roma).
(Ací al costat: Natx, Pep i Pau i al fons la Piazza d'España, Roma).
Com podreu observar, no ix cap dóna a les fotos. Desgraciadament, això ha sigut una constant als nostres viatges i aventures.

Salut!

3 comentaris:

  1. Boníssima la descripció de les nostres prioritats i dinàmiques setmanals!!!!
    Encara estic partint-me el cul, sobretot perquè és totalment cert!
    Visca la Penya!!!
    juajuajuajuajuajua

    ResponElimina
  2. M'alegre que t'haja agradat... els dies de pràctiques em trobe inspirat, tot voltat de femelles ansioses requerint els meus serveis...

    ResponElimina
  3. teniu els ous com a llimes per publicar aquestes fotos...

    ResponElimina